Ivanka's i love to cook boek

Zes jaar lang was Ivanka Luijten de vaste demo-kok van een supermarkt in Eersel. Wekelijks

werd aan haar gevraagd: “Wat eten we vandaag?” of “Wat zit er vandaag weer in je pannetje?”

Velen wilden na haar antwoord graag even uit Ivanka's pannetje proeven en veelal waren

klanten aangenaam verrast over het gerecht… telkens met liefde bereid. Het zorgde voor een groeiende schare aan fans en een groeiende hoeveelheid geslaagde recepten die ze na veel wikken en wegen bundelde in dit boek. Op vrijdag 22 november 2019 werd het feestelijk gepresenteerd in een bomvolle De Smis in Duizel.

 

Het boek (152 pagina's, ISBN 978-90-77747-72-8) is te koop bij de auteur via ivanka@luijtenduidelijk.nl, bij kookwinkel Van den Hurk in Eersel en bij Vershof in Bladel.


twee eeuwen beekse sporthistorie

Hein Kanters spendeerde jaren aan het schrijven van zijn verzamelwerk, waarin 200 jaar aan Hilvarenbeekse sportgeschiedenis is opgenomen. Hij behandelt elke sport die er ooit in de gemeente is beoefend, ook sporten die er niet meer zijn. Aan bod komt het hele gamma: van boogschieten tot wielrennen, van atletiek tot vissen, van tai chi tot de zeskamp.

 

Het boek (400 pagina's, ISBN 978-90-81989-52-7) verscheen tijdens de opening van de nieuwe sporthal Roodloop, in oktober 2018. Het is te koop bij boekhandel Peter Swaanen in Hilvarenbeek en café Schuttershof in Esbeek. De prijs is € 19,50. De eerste 15 pagina's van het boek zijn hier te lezen.


het is maar een fase

Voor Sophie Fleur (officieel Sophie Fleur Verbiesen-van de Ven, 'maar dat is zoveel tekst op een boek', zegt ze zelf) maakten we haar derde bundel. Zelfde stijl als haar verzamelde columns in Filosophie 1 en 2 - veel lachen, af en toe een traan - maar nu geheel gericht op alles rond het moederschap; van conceptie tot perswee, van afkolven tot bemoeizuchtige oma. 

 

Het boek (236 pagina's, ISBN 978-90-77747-67-4) kost slechts een tientje en is te koop via de de winkel van Mama Doet: http://www.mamadoet.nl/winkel 


VAN BOSSCHE BODEM

Bosschenaar Jos van Erp liet bij ons zijn bundel korte verhalen vormgeven en maken. Met zijn 'Great job!' toonde hij zich tevreden over onze snelheid en het resultaat.

 

Het boek (116 pagina's, ISBN 978-90-77747-66-7) is te koop bij de auteur via jos.van.erp327@outlook.com en via de boekhandel.

 

P.S. Een tweede deel is in de maak. Dat verschijnt vlak voor Sinterklaas 2018.


stil verdriet

In haar jeugd trok Thea Nissen zich terug van haar omgeving met een boekje in een hoekje. In 'Stil verdriet' vertelt ze over de psychische problemen van haar vader, haar gezin en hoe dit haar gevormd heeft tot wie ze nu is. Dit levensverhaal moest voor haar, ondanks of misschien dankzij haar Parkinson, aan papier worden toevertrouwd.

 

Wim Daniëls over Thea Nissen:

“Voetje voor voetje schrijft ze haar weigerachtig lichaam vooralsnog prachtig proza voor.” 

 

Het boek is te koop via de boekhandel (178 pagina's, ISBN 978-90-77747-65-0) en via onze boekwinkel.


royston

Over het flamboyante leven van voetballer Royston Drenthe schreef Hugo Verkley een meesterlijk boek. Het werd werd uitgeroepen tot Staantribune voetbalboek van het jaar 2017 en genomineerd voor de Nico Scheepmaker Beker voor het beste sportboek van 2017. 

Wij mochten de vormgeving, de eindredactie en de druk van dit boek verzorgen.

 

Het boek is te koop via de boekhandel (284 pagina's, ISBN 978-90-82770-90-2) en via de site roystondrenthe.nl.